среда, 17 апреля 2013 г.

      Newsletter #1. Поздравление.Паспорт


Привет всем, кто читает мой блог=)Наконец-то дошли руки написать новую статью. И так...
Позавчера мне на почту пришло письмо от FLEX  ^_^ . В течении следующих нескольких дней придут ещё письма с важной информацией. Мы по-прежнему не знаем где и во сколько точно будет проходить родительское собрание. Хотя билеты я уже взяла(ещё 7го числа )=)Как мне кажется 27 апреля некоторые из нас будут переписывать SLEP - что не очень радует. Но я надеюсь, что это буду не я =)





№1, 2013

Як ми повідомили Вам по телефону, незалежна комісія в США вибрала Вас в якості фіналіста  програми культурного обміну для старшокласників FLEX 2013-2014. 

 Програма фінансується Урядом СШАі метою її проведення є розвиток взаєморозуміння між народами наших країн шляхом надання молодим громадянам Євразії можливості протягом одного навчального року жити в США в приймаючій сім'ї, вчитися в американській школі та знайомитися з життям і культурою Америки.

Ви зможете взяти участь в програмі, якщо:
  • Вас було обрано фіналістом, або Ваш статус альтернативного кандидата буде змінено на статус фіналіста до 3 червня 2013 року ;
  • Ваш закордонний паспорт (або проїзний документ дитини) буде в нашому офісі  не пізніше 17  травня2013 року;
  • Ви правильно та вчасно оформите всі необхідні документи;
  • Ви отримаєте американську візу;
  • Ви відповідаєте всім вимогам для отримання медичної страховки.
Конкуренція серед старшокласників у процесі відбору для цієї програми була дуже високою. Ви можете пишатися своїм досягненням. Вітаємо!


 Вот кусочек этого письма=)

Сегодня я получила загран паспорт!!!УРА!!!УРА!!!УРА!!!Очень этому рада, ибо с ним было много мороки=) Транслитерация FLEX и вправду  отличается от той, которая у нас. В паспорте я Viktoriia, а в анкете Viktoriya. И фотки в паспортах у меня очень разные)Ниже посмотрите и сравните=)


Обычный 
Загран






















Завтра админ обещал новое письмо))Как только появится что-то новенькое  - напишу=)Всем удачи и терпения))Спасибо за просмотр)

Комментариев нет:

Отправить комментарий